fémfestékek

A fémfestékek termékkategória igen széles

A fémből készült elemek leginkább kültéren kerülnek alkalmazásra és ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. A vitalkolor.hu webáruházban fellelhető fémfestékek mindegyike minőségi alapanyagokból készült és olyan elismert gyártók termékei, mint amilyen a Dunaplaszt, az Alvikorr, a Maston, a Neolux, a Trikolor és a Trinát.

A fémfestékek esetében kiemelt fontossággal bír a korrózió elleni védelem, akárcsak az esztétikus megjelenés. A megfelelően megtisztított és előkészített felületet korróziógátló alapozóval ajánlott kezelni a festék felvitele előtt, legyen szó kapukról, teraszokról, kerítésekről és egyéb kerti elemekről. Ezután következhet a megfelelő minőségű felületfesték, mint amilyen a zománcfesték. Kiváló eredményt adnak a spray formában forgalmazott termékek is, hiszen könnyen felvihetőek, még a nehezebben hozzáférhető helyekre is.

A vizes típusok környezetbarát megoldást nyújtanak, mivel nem tartalmaznak hígítót. A fémfestékek termékcsoportjában találhatóak olyan változatok is, amelyek alapozók és zománcok is egyben.