centrifugál szivattyú

A centrifugál szivattyú sokoldalúan alkalmazható

A készülék rengeteg előnyös tulajdonsággal bír, így nem véletlen a népszerűsége. A centrifugál szivattyú működési elve egyáltalán nem bonyolult. A belsejében található járókerék gondoskodik a mesterséges örvény kialakításáról.

A mágneses meghajtású modellek hermetikusan zárnak, ami azt jelenti, hogy nem történhet szivárgás. Meg kell említeni, hogy nem tartalmaznak mechanikus tömítéseket. A maghajtású változatok 100 %-ban megbízhatóak, ebből kifolyólag gyakran alkalmazzák oldószerek, vegyi anyagok, savak vagy egyéb folyadékok esetében.

Az egyfokozatú centrifugál szivattyú tökéletes választás a medencékben és a tartályokban lévő víz mozgatásához. Egyébként a mezőgazdaságban is előszeretettel alkalmazzák árasztásos öntözésre és folyókból való vízkinyerésre.

Kiváló a hatásfoka és folyamatos üzemelésre is képes. Ahhoz, hogy hosszú éveken keresztül megfelelően működjön, gondoskodni kell az ellenőrzéséről és a karbantartásáról. A többlépcsős centrifugál szivattyú ideális háztartási használatra. Rendkívül halk, így nem lesz zavaró tényező.