Caparol

A Caparol az építőipari bevonatok királya

Az építőipari bevonatok számtalan helyen szükségesek. Mivel ekkor fontos a tartósság és strammság, csakis olyan brand terméke jöhet szóba, amelyik ezeket garantálja. A Németországban piacvehető Caparol pontosan ezt biztosítja.
A csíkos elefánt, a brand logója manapság már egybeforrt a magas minőséggel és megbízhatósággal, garantálva az épületek szépségét és az értékek megőrzését. Mit tartogat még a Caparol? A termékek  az építőipari bevonatok hihetetlenül széles skáláját fedi le.

Teljesen mindegy, hogy valakinek lakkra, festékre, lazúrra vagy épp bel-, esetleg kültéri vakolatra van szüksége, nyugodtan választhatja ezt a céget. Sőt, hőszigetelő és akusztikai rendszerek, épületvédelmi bevonatok, padlóbevonatok, korrózió gátló anyagok és betonbevonat rendszerek állnak rendelkezésére annak, aki esélyt ad a cégnek.
A Caparol lazúrok biztosan nem fognak csalódást okozni, amikor a különféle fa felületek védelme vagy épp szebbé varázslása a cél. A Festék Aréna internetes áruházban rendelkezésre állnak a Capawood termékcsalád produktumai is. Tökéletes védelmet biztosítanak ezek az időjárás ártalmas hatásaival szemben.