teszter parfümök

Teszter parfümök mini palackban

Egy parfümmintával valós körülmények között próbálhatja ki a terméket, nem pedig pusztán egy tesztcsíkon, így megtapasztalhatja, hogy milyen egy illat, ha meleg, párás körülmények között viseli. A teszter parfümök abban segítenek, hogy megtapasztalja a termék valódi illatát az otthonának kényelméből, így érezheti, hogy miként reagál a bőrén.

A teszter parfümök egy mini palackként működnek, amit használhat ugyanúgy, mint a nagyobb üveget. Sokan élvezik az illatot, amikor megszagolják a tesztcsíkot, de aztán egy esti vacsora közben kipróbálják ugyanazt és teljesen más lehet. Termékeink személyes élményt jelentenek férfiaknak és nőknek egyaránt. A parfüm ajándékozása olykor kínos helyzeteket teremthet, ha nem használ teszter parfümöket.

Gyakran előfordul, hogy a személy nem fogja élvezni az illatot és úgy dönt, hogy nem viseli. Ilyenkor tehát érdemes arra gondolni, hogy be kell szerezni egy mintát, hogy igazán megtapasztalhassa, illik-e az adott termék vagy inkább mást kell leemelni a polcról.