fodrászat

Te mi alapján választasz férfi fodrászatot?

A jó megjelenés a mai világban nagyon fontos. Egy olyan társadalomban élünk, ahol hajlamosak az emberek gyorsan megítélni egymást és ezt főként a külső alapján teszik meg. Nyilvánvaló tehát, hogy ilyen módon van esély kitűnni a tömegből egyszerűen. Az otthoni frizurakészítés elég nagy divatnak örvend, de eredményesebb, ha valaki profi szakemberekre bízza magát. A fővárosban már egyre több szempont szerint lehet választani fodrászatot, ezért is igyekszenek kitűnni az a76.hu-hoz hasonló oldalak.

Mindenképpen megéri megnyitni a felületet, mert az ott látottak alapján nagy eséllyel fogsz személyesen is ellátogatni az Andrássy úti 76-ba, ahol minden a hajadra és szakálladra vonatkozó elképzelésedet megteremtik a jól képzett szakemberek. Anikó, Reni és Csilla az A76 Barber Queen-jei. Rengeteg érvet lehet felsorolni amellett, hogy ezt a helyszínt válaszd, de minden bizonnyal a közelség, a könnyű megközelíthetőség lesz az egyik fontos tényező, amit figyelembe veszel.

Bármilyen módon akarod elérni a szalont, arra van lehetőség. Az Oktogontól, kellemes tempóban is csak 7 percet kell gyalogolnod, hogy meglásd a táblát. Ha a Kodálytól indulsz útnak, akkor elég csupán 1 perc és máris eléred a célod. Ha messzebbről érkezel és inkább a földalattit vagy a 70-es trolit preferálod, akkor az sem jelent problémát. A csúcsforgalom ellenére sokan járnak autóval, a kényelem miatt, de ilyenkor gyakran problémát okozhat a parkolás.

Az Andrássy úti szervízúton ingyen lehet letenni a kocsit, de amennyiben ott túl sokan vannak és nincs szabad hely, akkor a Rózsa vagy Szív utca valamelyikében biztosan akad. Látható tehát, hogy az érkezéssel nem lehetnek problémák, már csak az a kérdés, hogy milyen hangulat fogad? Csinos és készséges szakemberek veszik kezükbe a frizurádat. Amennyiben hamarabb érkeznél vagy véletlenül van egy kis csúszás, akkor kényelmesen helyet foglalva egy ingyen sört elkortyolva vagy éppen egy kávét ízlelgetve várhatod, amíg rád kerül a sor. A profi munka és személyre szabott tanácsadás eredménye maximálisan kielégíti az igényeidet.