LED panels

Tapasztaljuk meg a LED panels képességeit!

Nyakunkon a tél, aminek nemcsak a hideg az egyetlen következménye. A másik kellemetlen dolog, amit ilyenkor tapasztalunk, hogy nagyon gyorsan sötétedik. Ennek ellensúlyozására elengedhetetlen az optimális beltéri világítás biztosítása. Amennyiben nem szeretnénk idejekorán ágyba bújni, akkor gondoskodjunk olyan kivételes termékek felszereléséről, amelyek mellett úgy érezhetjük, mintha még mindig nappal lenne. Nem okoz csalódást a LED panels.

Kiváló minőségének hála, igazán hosszú élettartammal rendelkezik és a beépítése sem okozhat problémát. A fényforrása nem cserélhető, tehát, amikor kiég az egység új kell a helyére. Használattól függően ez több évbe telik.

A LED panels egy alumíniumházas mennyezeti lámpa, ami 3000 Kelvin színhőmérséklettel rendelkezik, vagyis meleg fehér fényt bocsájt ki magából. A fényáram leadási képessége 1900 Lumen. Mindössze csak 24 Wattot fogyaszt, ami gondoskodik róla, hogy alacsonyan tartsa az áramköltségeinket. A LED panels biztosít bennünket arról, hogy minimális befektetés mellett, maximális eredményt nyújtson. A kialakítása modern, ezért remekül belepasszol az otthonunk világképébe. 300 milliméter széles, ezt vegyük figyelembe a vásárlás alkalmával!

A LED panels remek központi fényforrás, ami bevilágítja a rendelkezésére álló teret. Ha ennél is többet akarunk megtudni erről a kivételes kiegészítőről, akkor az alampa.hu weboldalon megtaláljuk a hasznos információkat és kedvező áron a megrendelést is elvégezhetjük. A gyors kiszállítást követően pedig már felkerülhet a helyére a LED panels.