Samsung Galaxy A széria

Samsung Galaxy A széria elérhető árakkal

Rengetegen rajonganak a Samsung telefonokért, ami nem csoda, hiszen lenyűgöző technológiát hordoznak magukban a készülékek. Viszont egy-egy csúcsmodell ára sokaknak elérhetetlen.

Viszont a Samsung Galaxy A széria tartalmazza mindazt, amit egy átlagfelhasználó elvár az okostelefontól. A megszakításoktól mentes teljesítmény remek felhasználói élményt eredményez. Ehhez hozzájárul az erős hardver, ami általában 8 magos processzort takar, továbbá a 6-8 GB RAM és a játékra is alkalmas GPU.

Ha ez még nem lenne elég, akkor a Samsung Galaxy A széria képernyő tekintetében is szépen domborít. Az A71-et például 6.7 inches érintőképernyővel látták el, aminek a színvilága gyönyörű.

Kiválóan alkalmas minden jellegű médiatartalom megjelenítésére. A Samsung Galaxy A szériában is megtalálhatóak már a 4 lencsés rendszerek, amivel tűéles képeket lőhetünk és 4K 30fps-el videózhatunk. Egy ilyen hardver kiszolgálására tökéletesen megfelel a 4500 mAh akkumulátor. Normál használat mellett, garantáltan kibírnak a telefonok szinte 2 teljes napot.