nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás a Palmsped csapata révén

A különféle áruk szállítása nagy odafigyelést igényel. Sok esetben egyedi körülményeket kell biztosítani a rakománynak és bizonyos termékeket nem is lehet együtt fuvarozni, ezért már a szervezés része is nagyon komplex ennek a folyamatnak. Nemzetközi szállítás esetében pedig csak még bonyolódik a dolog, mert a hosszabb táv és fuvarozási idő, valamint a határátkelések újabb feladatokat, felelősséget ró úgy a szervezőkre, mint a kivitelezőkre.

Hiszen napokig vagy hetekig is szükség lehet a megfelelő hőmérséklet vagy éppen páratartalom biztosítására, továbbá bele kell kalkulálni az időbe az országok közötti átkelésekkel járó esetleges késéseket is. Sőt, nemzetközi szállítás során plusz ellenőrzésekre is sor kerülhet, hiszen mindenhol más szabályoknak, előírásoknak kell eleget tenni.

Természetesen egy profi speditőr csapat erre előre felkészül és beszerzi a szükséges engedélyeket, iratokat. Hogy mennyi időbe telik majd, amíg ezeket megnézik és elfogadják, azt nem mindig lehet kiszámítani. Tehát a nemzetközi szállítás határidejének a meghatározásakor a legrosszabb esetet is számba kell venni és úgy megegyezni a klienssel, hogy az még akkor is teljesíthető legyen, ha valamiért elakad a szállító jármű, ezért intézkedésre lesz szükség vagy pótautóra.

A PalmSped munkatársainak nagy tapasztalata van a nemzetközi szállítás lebonyolításában, tehát ha biztosra akar menni, akkor őket bátran felkeresheti mindenféle kéréssel. A lényeg, hogy minél részletesebben ossza meg velük, hogy mire lenne szüksége és ők biztosan mindent meg fognak tenni, hogy a nemzetközi szállítás az Ön igényeinek megfelelően menjen végbe, természetesen a fuvarozásra vonatkozó előírások betartása mellett.

Amennyiben kell, raktárhelyiséget is tudnak biztosítani, amíg a rakomány útnak indulhat, csak ne feledkezzen meg az ilyen részletek megbeszéléséről sem! Sőt, részrakomány szállításáról is konzultálhat velük, így akkor sem kell lemondania a nemzetközi szállítás mesetereinek profi segítségéről, ha kisebb mennyiségű árut szeretne valahová eljuttatni.