magassarkú szandál

Magassarkú szándál akár mindennap

Az elegancia nyáron ugyanolyan fontossággal bír, mint a hidegebb hónapok alatt. A magassarkú szandál viselése magasabb szintre emeli a nyári kinézetet és a legmelegebb hónapok alatt is szépséget, nőiességet kölcsönöz a tulajdonosának. Az egyik legfelkapottabb lehetőség a háncstalpú lábbeli, ami olyan kényelmes, hogy szinte egész nap gyalogolhatunk benne.

Az egyetlen hátránya, hogy nem szereti az esőt, így a csapadékos napokon jobb, ha otthon hagyjuk. Szerencsére a nyár a gyorsan elmúló viharokról szokott szólni, így nagy esélyünk van rá, hogy mindennap felvehetjük. A magas sarok és telitalp mellé finom anyagot kapunk, ami szépen ráilleszkedik a lábfejünkre. 

Ez különböző színekben is elérhető, így hordhatunk feketét az irodába és csíkosat a sétákhoz, bevásárláshoz. A sarkak hozzájárulnak, hogy a lenge öltözékünk is elegánsnak hasson és a munkahelyi kódexhez is megfelelő. A magassarkú szandálokat úgy tervezték, hogy nadrághoz és szoknyához is felvehessük, ráadásul sehol nem nyom és nem szúr.