kullancs nyakörv

Legyen felcsatolva a kullancs nyakörv

Öröm nézni, ahogy kutyusunk kint játszik a szabadban és élvezi a friss fűben történő hempergést. Sajnos azonban meg van rá az esély, hogy mire végez az elfoglaltságával, már nemcsak egyedül tér vissza hozzánk, hanem néhány élősködővel, amelyek a bőre alá fúrták a fejüket, hogy hozzáférhessenek a friss vérhez. Ennek a kellemetlenségnek a megelőzésére szolgál a kullancs nyakörv, amit pár mozdulattal fel lehet helyezni és máris biztosított a védelem.

A kivételes termék több hónapon keresztül fejti ki áldásos hatását, ezért elég lehet a teljes szezonban. A mindössze néhány 1000 Forintért megvásárolható kullancs nyakörv, elejét veszi annak, hogy a rovarok által terjesztett betegségek megfertőzhessék a kedvencünket.

A vérszívók az ország teljes területén elterjedtek, és gyakran még a városi parkokban is előfordulnak. Jobb teljesen biztosra menni, ezért aztán a kullancs nyakörv időben kerüljön a helyére, hogy így maximális nyugalommal engedhessük ki szaladgálni négylábú szőrmókot, anélkül, hogy féltenünk kellene, a kellemetlenségektől!