masszázsmedence

Kültéri masszásmedence otthonra

A vízfogyasztás számos jótékony hatásáról tudunk beszámolni, viszont azzal csak kevesen vannak tisztában, hogy a fürdőzésnek is számos előnye van. A masszázsmedence, amit sokan jacuzzi néven ismernek, nemcsak a tökéletes kényelem megteremtésére, illetve a stressz tüneteinek eloszlatására szolgál. Egy forró fürdő alapjában véve csökkentheti az izomfeszülés kellemetlen érzését és javíthatja a vérkeringést, ami a szív működésére is pozitív hatással lehet.

Emellett nagyban erősíti az immunrendszert. A masszázsmedence kitűnő védekezőképességet adhat a téli megbetegedések ellen, valamint a meleg könnyedén elpusztíthatja a baktériumokat is. Továbbá, egyik legfontosabb prioritása a masszázsmedence használatnak, hogy a meleg képes eltávolítani a különféle méreganyagokat. Természetesen ezt a szervezetünk magától is elvégzi az izzadás művelte közben, azonban nem árt egy picit segíteni ebben. A masszázsmedence főként kültéren helyezhető el, azonban már találkozhatunk pár beltéri darabbal is. A Sanotechnik Oasis Maxi példány azonban messze kiemelkedik a társai közül. Ez a 6 személyes masszázsmedence elegáns kék színt kapott, ami tökéletes összhangban van a benne lévő víz folyamatos pezsgésével, amit a LED hangulatvilágítás pedig tovább fokoz.

A rendszert 3 darab szivattyú és 2 levegőszabályozó üzemeltet. Az utolérhetetlen kényelem megteremtését pedig a több mint 40 masszázsfúvókának köszönhetjük. Magától értetődően, ezek a kis eszközök a fent említett jótékony hatásokra lényegesen ráerősítenek.