Kerti bútor szett

Kerti bútor szett egyedi kialakítással

A napsütéses időben igazi felüdülésnek számít kiülni az udvarra. Gyönyörű környezetet teremthetünk magunknak a kerti bútor szett segítségével. Meghittebbé és kényelmesebbé válnak a családi összejövetelek, hiszen a friss levegőn kellemesebben telik az idő.

Az ízlésünknek megfelelően, többféle kerti bútor szett közül válogathatunk. A modern kialakítású műrattan termékek teljes mértékben megfelelnek a mai igényeknek.

Mivel ki vannak téve az időjárási körülményeknek, ezért nem készülhettek hagyományos anyagokból, mint a bent használt bútorok. Az első eső alkalmával tönkremenne az egész kerti bútor szett. Csupán a párnákra kell gondunk legyen. Hogyha beborul az ég, akkor nem árt egy nedvességtől védett helyen tárolni az ülőpárnákat.

Viszont a dohányzóasztalt és az ülőalkalmatosságokat nem szükséges összeszedni, mivel ezek kibírják a nedves körülményeket. Ahogy az lenni szokott, egy heves nyári zápor után következik a napsütés. A kerti bútor szett minőségén a káros UV sugarak sem képesek rontani.