fogyasztásmérő

Hasznos adatokat szolgáltat a fogyasztásmérő

A modern 21-ik század egyre inkább szembekerül olyan sajátos problémákkal, amelyekre jó eséllyel a társadalom egyáltalán nincs felkészülve. Főként a városi környezetben, a kényelem és kiszolgáltatottság kéz a kézben jár. Az egyre inkább fokozódó energiaválság elég komoly kihívásokat fog jelenteni a jövőben. A fogyasztásmérő rendszeres alkalmazása éppen ezért lehet fontos.

Minél kevesebb energiát használunk fel, annál tovább kitarthatnak a meglévő nyersanyag források. Viszont ehhez szükség van a lakosság gondolkodásmódjának az átformálásához is. A fogyasztásmérő egy utazó adapterre emlékeztető, a meglévő dugaljak felokosítására kiválóan alkalmas innovatív fejlesztés.

Azon túl, hogy állandóan méri a rácsatlakoztatott berendezés energiafelhasználását, még LED-es gyűrűi segítségével jelzi a terhelés mértékét is. A fogyasztásmérő egyszerűen csatlakoztatható és segít kialakítani azt a takarékosságra alapuló kultúrát, amire egyre inkább szükség lesz a későbbiekben. A környezet már nem fogja sokáig elviselni a romboló életmódunkat, ezért tanuljunk meg összhangban élni vele!