gyógypapucs

Gyógypapucs nemcsak munkaidőben

A hosszú álldogálásból fakadó mellékhatások rendkívül kellemetlenek, ezek elkerülése érdekében pedig a legtöbb ember olyan lábbelit visel, amelyik megkíméli a lábakat. Tehát, a gyógypapucs nemcsak a betegek viselete, mert ezek kényelmes kialakításúak, rugalmas talppal és puha, párnázott belsővel vannak ellátva.

Modelltől függően lehet állítani a felső részen található pántokon, a talpbelsőt pedig a láb anatómiai viszonyainak megfelelően alakították ki. A gyógypapucs ideális választás az állómunkát végző személyeknek, hiszen kiváló mechanikai és higiéniai tulajdonságokkal rendelkezik, de biztonságos is, mivel a talpa csúszásgátló anyagból készült.

Az egészségügyben dolgozók, a gyógyszerészek, óvónők előszeretettel használnak ilyen típusú papucsot, hiszen egész munkaidejük alatt talpon vannak. Otthonra is nagyon jó a gyógypapucs, mert rendkívüli komfortot nyújt a lábaknak és biztosítja azok pihenését. A cipom.hu webáruház sokféle lábbelit kínál eladásra, ezek között szerepel a gyógypapucs is.