fül piercing

Fül piercing fájdalom nélkül

Rendkívül népszerűek manapság a testékszerek. Az orr talán az egyik testrész, ahová leggyakrabban ékszert tesznek, de nem ritka a fül piercing sem. Sokan csak úgy hivatkoznak rá, hogy fülbevaló, azonban ezek is mind piercingnek minősülnek.

Számos fajtája van a fülbe kerülő daraboknak. Ezek lehetnek a helix, tragus, industrial, de a leggyakoribb talán a standard lobe, ez van a fülcimpa legallján, ezt készítik el sokszor a kislányoknak is születésük után. Ezeket az ékszereket is nagy odafigyeléssel kell kezelni, mint a legtöbbet. Tisztítsuk ugyanolyan fontos, mint bármelyik másiké és az sem feltétlenül mindegy, hogy milyen anyagból készült, illetve milyen típusú az ékszer.

Lehet karika, menetes, orvosi acél, arany, ezüst, de aki nem szeretné kiszúratni a fülét, azoknak is elérhető az úgynevezett fake fül piercing, vagyis egy füldísz, esetleg klipsz. Szerencsére az ekszerem.hu oldalon ilyet is találni bőséges felhozatalban. Látogasson el a webáruházba, ahol számtalan csodaszép ékszert vásárolhat!