fénymásolópapírok

Fénymásolópapírok több méretben

Bár manapság nagyon elterjedt az elektronikai ügyintézés minden területen, azért gyakran előfordul, hogy különböző dokumentumokat fénymásolni kell. Általában a hagyományos, legtöbbször alkalmazott fénymásolópapírok tömege 80 g, ebből mégis többféle kapható a boltokban.

A 80g-os változatok ideálisak otthoni vagy irodai célokra. A gyártók törekednek arra, hogy a termékeik környezetkímélő módon kerüljenek előállításra, ami tükröződik az üzletek kínálatában is.

Újrahasznosított fénymásolópapírok is szerepelnek például az iroda-technika.hu webshop kínálatában. Minden célnak megfelel például a készleten lévő Mondi Nautilus 100%-ban újrahasznosított, 80 g fénymásolópapír, ezért a legjobb választás lehet.

Ajánlott nagyobb sebességű, mindennapi fénymásoláshoz és nyomtatáshoz egyaránt. Kivételes, CIE150 fehérsége van, ami meglehetősen ritka az újrahasznosított papírok között. A fénymásolópapírok 500 lapos kiszerelésben, illetve A3 és A4-es méretben rendelhetőek meg az online szaküzlet széles választékából.