karkötő

Feledkezzünk bele a Ti Sento karkötők ragyogásába!

A szépség belülről fakad, ám szerencsére számos olyan okos praktika áll a rendelkezésünkre, amelyekkel fokozhatjuk a megjelenésünk összhatását. Az ékszerek kategóriáján belül, a karkötő az egyik legközkedveltebb elem, természetesen nem véletlenül. Sokak kedvenc darabjáról van szó, amit a kivitelezésétől függően, sokoldalúan használhatunk ki.

Az egyszerűbb, puritánabb darabok például remekül megállják a helyüket a hétköznapok során, míg a díszesebb, csillogóbb példányokat, érthető okból inkább az ünnepi jellegű alkalmakra tartogatjuk.

Azoknak a személyeknek, akik már egy ideje a szép és igényes karkötők bűvöletében élnek, a Ti Sento márka ismerősen cseng. A szóban forgó brand kollekcióinak különleges elemei a Sterling ezüstből készült, középen nagy kővel díszített karkötők, amelyek igazi királynővé avanzsálják a viselőjüket.

Mindezt mennyiért? Nos, az ékszerek ára igazán jutányos, amit a Velekey-ékszervilág hatalmas leárazásai most még vonzóbbá varázsolnak, így téve igazán élvezetessé a vásárlást.