ételtároló doboz

Ételtároló doboz több célra

Van úgy, hogy egy-két adag étel megmarad, de már nem akarjuk a nagyobb edényt a hűtőben tartani, aminek csak az alján található a kevés maradék, ezért ennek kisebbet keresünk. Jó választást jelent az ételtároló doboz, amiben elfér a kisebb adag ennivaló.

Nagyon fontos ennél a használati tárgynál, hogy jól zárható legyen, hiszen csak így nem juthat ki belőle fölösleges illatanyag, sem pedig a levegőben szálló anyagok nem tudnak bejutni. Azok a személyek is nagy hasznát veszik az ételtároló doboz megfelelő példányának, akik rendszeresen visznek magukkal főtt ételt a munkahelyükre.

Ebben az esetben elsőbbséget élvez az a tulajdonság, hogy a doboz úgy legyen lezárható, rögzíthető, hogy semmi ne tudjon kifolyni belőle. Továbbá, elengedhetetlen az ilyen dobozoknál, hogy mikrohullámú sütőben használhatóak legyenek, hiszen az ételt meg is kell melegíteni. Kisebb és nagyobb méretű, kerek és négyszögletes kialakítású ételtároló dobozok vásárolhatóak meg a curver.hu internetes üzlet virtuális polcairól.