Kényelmes esőponcsó

Esőponcsó a sáros napokra

A legkisebbeket mindig vonzotta az eső, a pancsolás, a tócsában való időtöltés. A legféltőbb szülőknek is be kell látni, hogy néha engedni kell a gyermekeknek, hogy nyakig sárosak legyenek, hiszen nekik ez a legnagyobb móka.

Az esőponcsó igazi barátunk lehet, főleg a tavaszi, nyári időszakban, mert így nem kell a kis csemetéket szobafogságra ítélni csak azért, mert szemerkél az eső. Örülnünk kell inkább annak, hogy olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy látunk még zivatart, hóvihart és szikrázó napsütést. Egy kis megfázás sem lehet ok arra, hogy a gyermek ne léphessen ki a levegőre egy esőponcsó alá bújva, ha kicsit esik az eső. A réteges öltözet és egy védőréteg elég ahhoz, hogy tökéletes biztonságban induljunk neki a legnagyobb tócsák feltérképezésének.

Az esőponcsó megvédi a ruhákat az elvizesedéstől, így nem kell minden alkalommal új kabátot adni a legkisebbekre. Szaladgáljunk az esőbe csemetéinkkel, mert ezek lesznek a legszebb emlékeink, amelyek évek múlva is sokszor felidéződnek!