mosható falfesték

Egyszerűen tisztítható a mosható falfesték

A belső terek védelmére és díszítésére ma már számos anyag áll rendelkezésre az építőiparban. Gyakorlatilag minden szaküzletben van olyan részleg, ahol megtalálhatjuk a megfelelő árnyalatot és néhány óra vagy nap alatt kiszállítják a megrendelésünket.

A beltéri bevonatok közül az egyik legnépszerűbb a mosható falfesték, ami jó alternatívának bizonyul a tapéta helyett. A mosható elnevezés abból a tényből ered, hogy lehetővé teszi a nedves tisztítást károsodás nélkül, a felület esztétikus megjelenésének megőrzése mellett. A mosható falfesték jól tűri a nedvességet, nem buborékosodik és tisztítás után nem hagy csíkokat. Alkalmazható betonon, téglán, gipszkartonon és fafelületeken, de akár a fürdőszobában is.

A mosható keverékeket olyan helyiségekben használják, ahol a hőmérséklet ingadozik, magas a páratartalom és gyakran szennyeződnek a falak. Ezért a falburkolatoknak ellen kell állniuk a gyakori mosásnak és a különböző tisztítószerekkel történő tisztításnak. Kétféle mosható falfesték bírja ezt a szintű használatot: az akril és a latex.