ddstep gyerekcipő

DDStep gyerekcipő széles méretválasztékban

Az ismert márka évek óta a megbízható lábbelik széles választékát képviseli. Elsődleges célja, hogy a vásárlóinak, közöttük a legkisebbeknek is légáteresztő, vízálló és kényelmes cipőket kínáljon, ütéscsillapító talppal. Üzletünkben minden alkalomra ideális DDStep gyerekcipő található, ami a mindennapi sétához, iskolába vagy a játszótérre is kitűnő választás lesz.

A gyártó nem csupán a kiváló minőségű anyagok használatáról és a modern dizájnról híres. A DDStep gyerekcipő számos különböző méretben kapható, így minden korosztálynak alkalmas. A 18, 19 és 20 cipők ideálisak a 6-18 hónapos gyermekeknek. A megfelelően kialakított talpbetétnek köszönhetően, ideális támaszt nyújtanak a lábnak az első lépések és a járni tanulás során. A 21-es, 22-es és 23-as méretű DDStep gyerekcipőket viszont már a 2 évesek is bátran viselhetik.

Érdemes megjegyezni, hogy már ebben a korban észrevehetőek a gyermekek testfelépítése közötti különbségek. Az egyikük ebben a korban a 21-es DDStep gyerekcipőben fogja magát kényelmesebben érezni, a másik pedig a 22-es méretben.