cra-z-art

Cra-Z-Art-tal alkotni szuper

Már az egészen kicsik is rendkívüli módon szeretnek alkotni, hiszen rajzolnak, gyurmáznak, festenek. A nagyobbak viszont már jobban meg tudják csillogtatni a kreativitásukat olyan dolgok segítségével, mint a Cra-Z-Art. Az 5 évesnél nagyobbak már nemcsak rajzocskákat, gyurma figurákat szeretnének készíteni, hanem olyan dolgokat is, amiket akár viselhetnek magukon vagy pedig használhatják a mindennapokban. Olyan dolgok ezek, mint amilyenek a felnőtteknek vannak, de mégis gyerekekre szabva.

A Cra-Z-Art segít kibontakoztatni a gyermekben rejlő ügyességet, alkotni vágyást, hiszen ez nem más, mint egy kis csomag a különleges dolgok hozzávalóival. A szülők gyakran megengednék a csemetéiknek, hogy mindenféle dolgot alkossanak, esetleg különböző anyagokkal kísérletezzenek otthon, azonban nem mindig tudják, hogy a szuper cuccok hozzávalóit honnan lehet beszerezni pontosan abban a minőségben és mennyiségben, amennyiben kell. A Cra-Z-Art készítői megteszik ezt az ember helyett, hiszen a termékeik között kaphatóak például alapanyagok, amiket összekeverve színes, illatos zselészappanokat kapunk. Szintén a Cra-Z-Art segítségével készíthetőek csodás illatos és habzó fürdőszappanok! A készlet minden szükséges összetevőt tartalmaz.

Na és mi az, amit minden lányka imád? Hát persze, hogy a szép, színes ékszerek, főleg, ha azokat saját maguk fűzik! A Cra-Z-Art szettel a lányok most egyedi, extra csillámos ékszereket készíthetnek maguknak. A készlet segítségével karkötő, nyaklánc, hajpánt, de akár kitűző is készülhet. Egy ilyen készlet ráadásul ajándéknak is tökéletes. A jatekotthon.hu webáruházból többféle szett megrendelhető.