cipő rendszerező

Cipő rendszerező, amiben minden lábbeli elfér

Az előszobában össze-vissza heverő vagy a cipős ládába préselt lábbelik nem a legjobb helyen vannak. Az ideális hely a cipő rendszerező, ahol a kedvenc modellek, szandálok vagy bakancsok kiválóan elférnek és nem sérülnek. A cipők össze-vissza tárolása nem túl jó ötlet, hiszen ezek porosodhatnak, összenyomódhatnak és már mindjárt nem a legjobban festenek.

Valahová betuszkolni ezeket szintén nem ideális, hiszen akkor alig találjuk meg a keresett darabokat. Szerencsére van már erre a problémára igen okos eszköz is, a cipő rendszerező. Ez a helytakarékos doboz tökéletes eszköz, ami segít a cipők rendben tartásában. Szintén hatalmas segítség, hogy könnyen illeszkedik bármilyen típusú cipőhöz, tökéletes mind a gyermek, mind a felnőtt lábbeliknek.

A cipő rendszerező egymással összekapcsolható dobozokból áll, amelyekből egy helyes kis cipőszekrény alakítható ki. Az átlátszó fedélnek köszönhetően nem szükséges minden dobozt külön-külön kinyitni, hiszen jól látható, hogy pontosan milyen van benne.