CI modul, dekóder modul

CI modul, dekóder modul kódolt adókhoz

Ahhoz, hogy nézni tudjuk az olyan kódolt TV adókat, amilyenek például a MindigTV Extra szolgáltatásaiban is szerepelnek, szükség van egy érvényes előfizetői kártyára. Ezt CI modul, dekóder modul segítségével tudjuk csatlakoztatni a TV készülékhez vagy adott esetben a set top boxhoz és akkor azonnal elérhetővé válnak a fizetős csatornák.

Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen CI modul, dekóder modul kerül beszerzésre, mert nem akármelyik felel meg a fenti példát említve, a MindigTV Extra szolgáltatásainak igénybevételéhez sem. Szerencsére, a bolt.sat.hu oldalon minden termék leírásában fel van tűntetve, hogy melyik szolgáltató támogatja az adott dekódertípust, így ha kellően figyelmesek vagyunk, akkor nem tévedhetünk.

Ugyanakkor érdemes lehet egyeztetni a webáruház szakértőivel is, mert ők olyan tanácsokkal is elláthatnak, amelyek által még élvezhetőbbé válik majd a tévézés. Hiszen nemcsak a CI modul, dekóder modul terén vannak otthon a témában, hanem minden más területen is, ami a televíziózáshoz kapcsolódik.