fali kerékpártartó

Biztos pont a tárolásban a fali kerékpártartó

A bringázás előnyeiről már nagyon sokat hallhattunk, de még mindig van egy komoly kérdéskör, amire érdemes kitérni. Ez nem más, mint a jármű hatékony és helytakarékos tárolása. Ezzel a problémával szinte egyáltalán nem szembesülünk, ha kertes otthonban élünk, de a városban egy apartman sokadik emeletén, már némi problémával nézhetünk szembe. Szerencsére létezik kifejezetten hatékony kivitel a fali kerékpártartó formájában.

Ennek a kivételes termékkel, a gyors és egyszerű felszerelését követően már meg is oldódott a kellemetlen helyzet. Nincs mindenkinek lehetősége garázsban vagy pincében tárolni a kétkerekűjét és a lépcsőházban sem tudhatjuk azt teljesen biztonságban. A fali kerékpártartó ugyanakkor helytakarékos és egyben nagyon stílusos.

Még a fontos kiegészítőknek is külön biztosít teret, amilyen a sisak, kesztyű, láthatósági mellény. A fali kerékpártartó jelenlétében csak néhány mozdulat az egész és azonnal egy stabil, biztos pontra kerül a kedvenc közlekedési eszközünk. Azért arra mindig figyeljünk, hogy csakis tisztán vigyük be a lakásba!