bioco szerves szelén

BioCo szerves szelén jól hasznosuló formában

Habár a szelén nagymennyiségben mérgező, az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez kismennyiségben szüksége van rá a szervezetünknek. A BioCo szerves szelén táplálékkiegészítővel könnyedén hozzájuttathatunk az optimális adaghoz, ezen kívül megtalálható a halakban, húsokban, tejben, tojásban és hüvelyesekben is.

E-vitaminnal a legideálisabb, kölcsönösen erősítik egymás hatását. A BioCo szerves szelén antioxidáns hatásának köszönhetően mérsékli az oxidatív stresszt, erősíti az immunrendszert, részt vesz a kórokozók elleni védekezés folyamatában. Ha szervezetünk nem jut elég szelénhez, fáradékonyság lép fel, pajzsmirigy-alulműködés jelentkezhet és neurológiai panaszok is létrejöhetnek.

Gyermeknemzést illetően is problémákat okozhat a szelénhiány, a férfiaknál a spermium képződésének zavarát okozhatja, nőknél terméketlenséget. A BioCo szerves szelén szerves kötésű L-szeleno-metionin formában tartalmaz szelént, ami rendkívül jól hasznosul. Ajánlott várandósság alatt is ügyelni a megfelelő bevitelre.