Bang társasjáték

Bang társasjáték vadnyugati elemekkel

A vadnyugat romantikája sokakat magával ragad. A Bang társasjáték segít elképzelni, hogy annak idején milyen lehetett egy izgalmas párbaj a fogadó előtt.

Még szerepet is választhatunk magunknak. Belebújhatunk egy bankokat fosztogató bandita bőrébe, de játszhatjuk a serif szerepét is, hogyha a körmére szeretnénk nézni a gazembereknek. Aki a vérdíjakat szeretné begyűjteni, annak tökéletesen fog állni a renegát szerep.

A Bang társasjátékot kártyával játsszák, ezért olykor úgy érezhetjük, hogy vérre menő pókercsatát vívunk egy füstös bár asztalánál az ellenfelekkel. Kezdetben a serifen kívül, mindenki másnak rejtve van a személyazonossága.

Csak menet közben derül ki, hogy ki az illető valójában. Fontos jól átgondolt döntéseket hozni, mert könnyen megeshet, hogy a barátból ellenség és az ellenségből barát válik a játszma végére, már ha sikerül addig eljutni. Ebben rejlik a Bang társasjáték titka, hogy folyamatosan izgalmas kihívást jelent, ezáltal fenntartva a feszültséget. Mivel kis helyen elfér, ezért bárhová magunkkal vihetjük.