ipari lámpa

Az ipari lámpa mint a köz- és csarnokvilágítás eszköze

Ki ne gyönyörködött volna már egy megvilágított sátor láttán, akár egy esküvőn, cirkuszban vagy koncerten? A különböző intézmények megvilágított színterein szintén! Egy átlagember nem is gondolná, mennyi ipari lámpa és hozzáértés áll a dolog hátterében.

Egy rendezvénysátor vagy csarnok megfelelő kivilágítása komoly feladat. Intézményekben, zárt helyen történő rendezvényeken kötelező elhelyezni úgynevezett vészvilágítást is, amelyek a haladási irányt jelzik.

Ezek leggyakoribb formája az EXIT feliratú tábla, ami a kijárat útvonalát mutatja. Jellemzően lépcsőfordulóknál, folyosókon figyelhetőek meg ezek a lámpatestek. Az ipari lámpa és utcai világítás eszközei különböző csoportokba sorolhatóak.

Vannak külön csarnokvilágító eszközök, lineáris LED lámpatestek és az utcai világítás eszközei. Utóbbiak csoportjába tartoznak például a közvilágítási lámpa tartozékai, toldók, csövek, rudak, lámpatestek. A manapság használt LED lámpák kültéren és beltéren egyaránt használhatóak. Ipari lámpaként is megbízható, takarékos és hosszú élettartamú opciók.