Táskák túrázáshoz

Az Ars Una tartja a lépést a konkurenciával

Egy iskolatáskának megannyi megpróbáltatáson kell keresztülmennie a tanév első pillanatától az utolsóig. Hűséges társként, nap mint nap elkíséri kicsiny gazdáját a padok közé, ahol jó és rossz dolgokat egyaránt megtapasztal. Ilyen viszontagságokat csakis az olyan magas minőségű termékek képesek túlélni, mint amilyen a magyar Ars Una által gyártott iskolaszerek.

Bár a kereskedelemnek ezen a területen is óriási a verseny, a cég kreativitásának, a minőségi alapanyag felhasználásának és kitartó állhatatosságának köszönhetően, évek óta tartani tudja a lépést a legnagyobb külföldi konkurensekkel.

Az Ars Una tervezői szem előtt tartják a táskák egészségre gyakorolt hatását és a hosszú kísérletezések után kifejlesztett gerinckímélő megoldásokat oly módon alkalmazzák a termékeknél, hogy azok ne menjenek a kinézet rovására.

Ennek köszönhetően, a szülők és gyermekek egyaránt elégedettek lehetnek a választásukkal. Amennyiben a gyerkőc ízlése sokáig nem változik, akár éveken keresztül is használhatóak maradnak.