Kraken rum

A titokzatos fekete Kraken rum

A magyar alkoholfogyasztók ízlése egyre kifinomultabb, így közülük sokan megkóstolják a legújabb italkülönlegességeket. A tüzes és titokzatos Kraken rum bizonyára még a legnagyobb ínyencek figyelmét is felkelti az egyedülálló íz-világával. A nevét egy rémisztő bestiáról kapta, ami a legenda szerint őrjítő félelemben tartotta a tengerészeket.

A gigászi szörny csápjai félelmetes gyorsasággal tapogatóztak a fedélzet felé és villámgyorsan magukkal rántották a hajókat a tenger sötét gyomrába. A Kraken rum nem ennyire félelmetes, azonban a tengeri fenevadhoz hasonlóan, teljesen be tudja hálózni a fogyasztóját, természetesen jó értelembe véve. Az ital fenséges zamatáról a főként trinidadi hozzávalók gondoskodnak.

A Kraken rum egy cukornádmelasz alapanyagú szesz, ami igencsak népszerűvé nőtte ki magát az elmúlt 7 éves fennállása óta. 13 féle fűszer teszi igazán hibátlanná ezt a rejtélyes italt. Kólával keverve remek harmóniát teremt a szánkban, de érdemes tisztán is megkóstolni, mivel a Kraken egyedülálló aromáját érezni kell.