lágyindítású gyorsdaraboló

A lágyindítású gyorsdarabolóval szögekre is lehet vágni

Hatékonyabb munkavégzésre vágyik a műhelyében? Lehet, hogy éppen a lágyindítású gyorsdaraboló a hiánycikk? Ebben az esetben nagyon jól járhat, ha ellátogat az onlineszerszam.hu webáruházba és megtekinti a termékkínálatot. Az ipari gépek kategórián belül találhatja a lágyindítású gyorsdarabolót, ami egyszerűen a munkaasztalra rögzíthető. A 2400 W teljesítménnyel rendelkező masina, a kicsi mérete ellenére rendkívül hatékony, nagy erőkifejtésre képes. Legyen szó bármilyen műanyag- vagy fémprofilról, minden nagyon pontosan szögre vágható ezzel a remek eszközzel.

Garantált a gyors és precíz darabolómunka. Akár 45 fokos vágások is kivitelezhetőek és egészen 129 mm átmérőig lehetséges átvágni az anyagokat. A felhozatalban szereplő Bosch lágyindítású gyorsdaraboló jelenleg akciós áron kapható a webshopból. Érdemes élni ezzel a remek lehetőséggel, mert ez nem pénz egy efféle minőségi szerszámgépért cserébe. Gumilábainak köszönhetően stabilan áll a helyén, tengelyrögzítése miatt egyszerű a korongcsere, emellett pedig a kezelővédelem és a minimális rezgés is biztosított.

Az ipari vésőgép hiányozhatatlan eszköz házfelújításkor

Átépít, renovál, felújít és szeretne minél több dolgot önállóan, külső segítség igénybevétele nélkül elvégezni? Az ipari vésőgép hiányozhatatlan kellék az ilyen munkálatok kivitelezésekor. Mindenféle bontási és vésési feladatot könnyedén elvégezhet akármilyen kemény anyaggal is találja magát szembe. Nyilvánvaló, hogy a technikáját csak némi tapasztalás útján fogja teljes mértékben elsajátítani, de idővel minden könnyen fog menni.

Garantált a gyors munka az internetes áruház palettáján szereplő összes Bosch ipari vésőgép alkalmazásakor. Az árkategóriákat szemlélve az lehet rögtön szembetűnő, hogy minél nagyobb teljesítményű egy gép, annál borsosabb az ára. Ön azonban ne csüggedjen, mert otthoni vagy csak időszakos használatra az olcsóbb kivitelű ipari vésőgép is tökéletesen megfelel majd az elvárásainak és biztosan hosszú évekig használhatja barácsolási feladatokra.