kártyafüggetlen okostelefon

A kártyafüggetlen okostelefon jól jön külföldön

A mobilokat forgalmazó cégek gyakran nagyon kedvezményes áron kínálják a készülékeiket, cserébe viszont 1-2 éves hűséget kell aláírniuk az adott szolgáltatóval. A felhasználók ez idő alatt végig magas havidíjakat fizetnek. Ha szeretné ezt elkerülni, akkor a kártyafüggetlen okostelefon remek lehetőség lehet.

Az ilyen mobilok nem kötik Önt egyetlen szolgáltatóhoz sem. Bármilyen SIM kártyával használhatóak. Jó választás azoknak az embereknek, akik gyakran utaznak külföldre.

Az országon kívül tartózkodó személynek nincs más dolga, mint vásárolni egy helyi SIM kártyát és a készülékbe helyezni. Ha ez megtörténik, akkor a kártyafüggetlen okostelefon azonnal használható hívásokra és internetezésre is. Ezzel a lehetőséggel jól jár, mivel nagyobbak a kedvezmények, mintha roamingra állítaná az otthoni kártyáját.

További előnyei közé tartozik, hogy felfüggesztheti vagy teljesen abbahagyhatja az adott szolgáltató hálózatának a használatát. A kártyafüggetlen okostelefon esetén, ha nem tetszik a jelenlegi percdíj, akkor egyszerűen átállhat egy másik szolgáltatásra.