3d toll ár

A 3D toll ára nem is annyira ijesztő

A legkisebb nyomtatók nem papíron jelenítik meg a dolgokat, hanem kézzel fogható terméket hoznak létre. Sok felhasználó megengedheti magának ezt a luxust, mivel egy 3D toll ár ritkán szokta átlépni a 20 ezer Forintot. A pénzünkért cserébe olyan különleges tollat kapunk, amivel bármilyen formát megrajzolhatunk.

A gyermekek mellett, a művészek is szeretni szokták, mivel végre kiélvezhetik a szabad alkotás örömét és puszta kézzel foghatják meg a végeredményt. Az ilyen különleges tollaknál csak arra kell figyelni, hogy szükség lesz a speciális betétekre, amelyek extra költségnek számítanak. Szerencsére színenként pár száz forintról van szó, amit akár kombinálhatunk is.

A 3D toll ár a megfizethető kategóriába tartozik, úgyhogy nem kell túl sokat spórolnunk miatta. Lehet, hogy nem gyerekjátéknak találták ki, de szülői felügyelet mellett, a kisebbek is kipróbálhatják az erejét. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani a kedvenc színt és máris jöhet a tökéletes alkotás. A 3D toll mindig nagy sikert arat.