Átvették a stafétát a Xiaomi mobiltelefonok

Most már megéri kínai mobilt vásárolni? Néhány éve még mindenki joggal tartott ezektől az eszközöktől, de a Xiaomi mobiltelefonok jöttek, láttak és győztek.

Mindenkit meggyőztek arról, hogy aránylag olcsón is vásárolhatunk csúcshardvert, amit gyönyörű dizájnba burkoltak. Manapság így lehetne talán a legjobban jellemezni a Xiaomi mobiltelefonokat. A készülékek egyértelműen villámgyorsak, ami a legújabb processzoroknak köszönhető.

A 6 és esetenként 8 GB RAM-al ellátott modellek játszi könnyedséggel nyitják meg a leginkább teljesítményigényesebb alkalmazásokat is. A tárhely is folyamatosan bővül, annak ellenére, hogy már a Xiaomi mobiltelefonok sem nagyon alkalmazzák az micrsSD kártyás bővíthetőséget. A kameratechnológiájukkal méltó riválisai lettek a Huawei-nek, az iPhone-nak és a Samsungnak.

Nagy kérdés, hogy vajon meddig lehet ennyire kedvező áron beszerezni a Xiaomi mobiltelefonokat. Egyébként ez a baráti árazás a gyártó minden termékére jellemző. Többek között ennek köszönhető, hogy ennyi rajongóra tett szert világszerte.