Téti István könyvei

Téti István könyvei mesés történetekkel

A különböző gyerekkönyvek célja nem elsősorban a szórakoztatás, hanem észrevétlenül értékekre tanítani az olvasókat. Téti István könyvei új műfajt jelentenek, ezek nem csupán lebilincselik a gyermekeket, de olyan valódi értékeket tanítanak meg nekik, mint a testvéri szeretet, a bátorság, kitartás, a szülők tisztelete, az alapvető erkölcsök, a társas viselkedés és a fiú-lány kapcsolat.

Továbbá, ezek a kiadványok fejlesztik az önbizalmat, a kommunikációt, a felelősségvállalást, a jó és rossz közötti különbségtétel képességét. Nagyon jó választást jelentenek a kicsiknek Téti István könyvei, amelyeknek kiválasztása és átadása a szülők, keresztszülők feladata.

Mindig a felnőttek feladata, hogy a gyermekekkel megszerettessék a könyveket, az olvasást, ráadásul ezt nem lehet elég korán kezdeni. Már pár éves korú csöppség is örömmel mutathatja a tékáját a hozzá érkező vendégeknek, ha az érdekes, neki való kiadványokat tartalmaz. Téti István könyvei minden gyerekszobában, könyvtárban megállják a helyüket.