tehertaxi

Rendelkezésre áll a tehertaxi

Ha valamit vásárolunk, azt azonnal szeretnénk hazavinni, ami a kisebb tárgyak esetében egyáltalán nem okoz problémát, viszont a nagyobb darabok, mint például háztartási gépek, bútorok szállítása nehézségekbe ütközik. Ilyenkor jön nagyon jól egy tehertaxi, ami akár azonnal a rendelkezésünkre áll. Persze, ma már a nagyobb áruházak kiszállításra szakosodott brigádokkal is rendelkeznek, csakhogy azok általában több napos vagy akár hetes határidővel tudják nekünk hazaszállítani a megvásárolt bútort vagy hűtőszekrényt, mosógépet.

Ezért érdemes a fuvarozót megkérni, akinek a tulajdonában van megfelelő tehertaxi, hogy már aznap hazakerüljön az adott berendezés. Megbízható szakembereket találunk a tehertaxi.net weboldalon, akik szakszerű és gyors szolgáltatást kínálnak. Ugyanakkor költözéshez is igénybe vehetjük a segítségüket, legyen szó akár egy egész lakás vagy iroda átszállításáról. A megfelelő tehertaxi és rakodómunkások közreműködésével zökkenőmentesen még a legnehezebb tárgyak szállítása is. Persze óhatatlanul felvetődik a kérdés, hogy mekkorára rúg a tehertaxi ár? Nos, ennek a vállalkozásnak esetében, a főváros belterületén, rakodás nélkül már nettó 9000 Forinttól megrendelhető. Az említett honlapon megtalálható a tehertaxi ár díjtáblázat is, amiből a megrendelők pontosan kiszámolhatják, hogy mekkora végösszeget kell majd fizetniük. A lakosságnak Budapest belterületén nincsen kiszállási díj, sőt, ha esetükben a költöztetés 10 vagy több munkaórát vesz igénybe, akkor 10% kedvezményben is részesülnek.

Természetesen, ha vidékre kell költöztetni, akkor magasabb a tehertaxi ár. Ilyenkor a sofőr plusz 1 fő költöztető rakodási időre 7000 Ft/óra, utazási időre 180 Ft/km a díj. Ez utóbbi Budapestről és Budapestre visszaérkezésig fizetendő. Tehát látható, hogy ez a cég rendkívül korrekt módon szabta meg az árait, ami manapság sajnos elég ritka. Szerencsére, Ön rátalált egy lelkiismeretes cégre, amelyiknél a tehertaxi ár nem jelent horribilis összeget. Minden szempontból ideális választás.