Dekoratív apácarács

Remek dekoráció lehet a szétnyitható apácarács

Vannak olyan helyzetek, amikor az idő kikezdi a ház falát és elkezd lehullni róla a vakolat. Renoválni nem minden évben tud az ember, részben az idő, részben az anyagiak hiánya miatt. Azonban az előnytelen falrészek nem feltétlenül kell ott virítsanak, hiszen el lehet takarni egyszerűen, hatékonyan. Tökéletes dekorációs megoldás ilyen esetre az apácarács, főleg amiatt, hogy szétnyitható és összezárható.

A ráfuttatott borostyán vagy más kúszónövény számára ideális, ugyanakkor teljesen el tudja fedni a problémás falrészeket. A legtöbb modell fűzfából készül, de léteznek műanyagból és fémből készült változatok is.

Az apácarács kapható eleve ráhelyezett zöld levelekkel is, így nem kell kivárni azt az időt, amit a futónövény terjeszkedésére kell szánni. Az apácarács használata nagyon egyszerű és praktikus és nem csak a kültéren alkalmazható. Mutatós lehet a szobában és előszobában is, de még a konyhában is! Alakítson ki például egy nagyon szép, fűszernövényes falat úgy, hogy az apácarács felületére rögzíti a műanyag cserepeket. Az előszobában remek kiegészítő-tartóvá alakítható át, hiszen ráakasztható rengeteg sál, vagy akár a lakáskulcs is.

A nappaliban térelválasztó funkciója is lehet, határolja el a nappalit a dolgozó- vagy olvasósaroktól, teremtsen vele intimebb zugokat a tágasabb tereken belül is. Az apácarács beszerzése viszonylag egyszerű, de ha nem lel ilyet a dekorációkkal foglalkozó boltokban, akkor keressen kerti eszközöket forgalmazó cégeknél. Webáruházunkban több modellből válogathat, a rendelése pedig kiszállításra kerül.