ráépíthető mosdókagyló

Ráépíthető mosdókagyló a fürdőszoba arculatáért

A fürdőszoba arculatának a kinézetében fontos szerepet játszanak az egyes elemek esztétikus, dizájnos kiválasztása, hiszen hosszútávra kerülnek kiválasztásra, beszerelésre. Az utóbbi pár évben népszerűvé vált a ráépíthető mosdókagyló bőséges választéka. Elsődleges szempont a megfelelő magasságú mosdót megtalálni.

Próbálni kell, hogy kinek mi a testhez álló. Mindenkinek más a komfortos, az ajánlott magasság viszont olyan 80 és 90 centiméter között ingadozik. Abban az esetben, ha mégis túl magasra kerül, elveszíti a praktikusságát, így a használata kényelmetlenné válik. A ráépíthető mosdókagyló felszerelési módjait tekintve több opció is felmerül.

Beépíthető rejtett valamint látszó konzollal, viszont bútorra vagy pultra is kitűnő lehetőség berendezni. Az ergonómia azért is kap különösen fontos figyelmet ennél a típusnál, mert először figyelembe kell venni, hogy milyen magas a mosdó és ehhez viszonyítva hol kell elhelyezkedjen a pereme. A bőséges ráépíthető mosdókagyló felhozatalból mindenki kedvére kiválaszthatja a számára ideálist.