passzé anyag

Passzé anyag a mediterrán térségből

Amikor a boltban a kezünkbe kerül egy bizonyos ruha, amire már régóta vágyunk, akkor nagyon kritikusak tudunk lenni a szabásával és anyagával szemben, ami teljesen érthető. Általában bele sem gondolunk abba, hogy milyen komoly munka áll mögötte, amíg a polcokra kerül egy ilyen árucikk. Természetesen a passzé anyag megvételével kezdődik minden, majd ezt követi a fazon kialakítása. Igazából minden ott dől el, hogy pontosan milyen összetevőkkel dolgozunk. Gyártóként teljesen meghatározó, hogy amit leteszünk az asztalra, annak kiválónak kell lennie.

Ennek megfelelően tehát olyan helyről érdemes megrendelni a passzé anyagot, ahol garantált a magas színvonal. A szakatex.com kínálatában csak olyan szövetek kaphatóak, amelyek Olaszországból és Törökországból származnak. A mediterrán térségek egyedi konyhájukon, különleges fűszereiken és kivételes természeti kincseiken túl, a passzé anyag elkészítésében is jeleskednek. A legkevesebb 10 méter, ami rendelhető, a kiszállítás pedig az ország teljes területére megoldható.

Választható többféle frottír anyag

A puha jellegű és selymes tapintású anyag nagyon sok pozitív élményt tud nyújtani, így nem meglepő, hogy kifejezetten vonzódunk az ilyen jellegű anyagokból készült termékekhez. Fürdés után hihetetlenül jólesik, amikor egy frottír anyag ölel körbe bennünket, törölköző vagy fürdőköpeny formájában. A pamutból készült termék elérhető egy-, illetve kétfalas kivitelben. Ha szeretnék kicsivel többet, mint a felső-, baba- és strandruházatot, valamint fehérneműt készíteni belőle, akkor érdemes a matracvédő frottír anyag kínálatból is választani egy keveset.

Ez a puha tapintással rendelkező megoldás, a test felől 100 % frottír, a matrac irányába pedig vízzáró poliuretán. A szellőzésnek ugyanakkor semmilyen téren nem szab gátat, ugyanis a levegőt könnyedén átengedi. Jó tudni, hogy ezen frottír anyag esetében, hogy csak teljes tekercsben vásárolható meg. A költségek biztosan nem jelentenek majd akadályt, hiszen országos szinten a legjobb árak várnak minden érdeklődőre. Az állandó alapanyag ellátottsággal sem lesznek gondok, így a gyártás megállás nélkül folyhat.