Okos játékok tehetséges emberkéknek

Nincs annál nagyobb boldogság egy szülőnek, mint látni, hogy a gyermeke napról napra szépen fejlődik, okosodik. A természetes adottságok mellett ehhez leginkább az okos játékok segítik hozzá a kicsiket.

Az okosodjvelunk.hu internetes játékboltban megvehető Pagodák ösvénye nevezetű egyszemélyes logikai játék 7 éves kortól ajánlott, amelyben ősi rejtélyek nyomán haladva össze kell kapcsolni a templomokat. Ehhez egyszerűen meg kell építeni azokat az utakat és hidakat, amelyek összekapcsolják a gyönyörű templomokat. 80 feladványt lehet megoldani ebben a játékban. A logikai gondolkozás, a problémamegoldó képesség, a rugalmas gondolkozás és a térlátás fejlesztésére ideális a Pagodák ösvénye.

De ez csak egy a készleten lévő okos játékok közül, mert számtalan másféle játék is megtalálható a gazdag választékban. Keresse Ön is ezt a webáruházat, ahol korrekt áron szerezheti be kicsinyének fejlődéséhez és szórakozásához optimális játékokat! Ha mindennap foglalkozik ezekkel, szépen fog előre haladni a gyermeke.