mosható betét

Mosható betéttel a nehezebb napokra vidáman!

Nem minden nőnek zajlanak zökkenőmentesen a menstruációs napjai. Egyesek ugyanis rendesen megküzdenek a betétek és tamponok oly módon történő felhelyezésével, hogy még véletlenül sem történhessen kínos baleset. A mosható betét elsősorban azoknak a hölgyeknek remek alternatíva, akik még a hatalmas palettán sem találtak olyan változatot, ami 100 %-ban működne.

Ez a fajta betét elképesztően kényelmes, ráadásul a kialakításának köszönhetően, egyáltalán nem csúszkál össze-vissza. A mosható betét remekül rögzíthető a fehérneműre, így pillanatok alatt a helyére kerül. Az anyaga teljesen bőrbarát, kiváló nedvszívó hatással bír, ami különösen fontos a női intim egészség szempontjából.

Ha pedig szeretnénk még egy nagyon fontos plusz érvet felhozni mellette, akkor nem is kérdés, hogy a mosható betét mennyire környezetbarát. A tisztítása egyszerű és higiénikus. Az anyabioboltja.hu webáruházban pedig több méretben, gyönyörű modellekben meg lehet vásárolni. Nézz körül a menstruációs fehérneműk között is!