csípőprotézis műtét árak

Mit foglalnak magukba a csípőprotézis műtét árak?

A csípőfájdalom hátterében leggyakrabban a porckopás áll. Az elváltozás a korral is járhat, de akár egy baleset vagy sportsérülés miatt is bekövetkezhet. Előrehaladott állapotban csak a csípőprotézis beültetés segíthet a páciensen, a csípőprotézis műtét árak azonban olykor elrettentik a betegeket.

Miért lehet ez? Egyrészt azért, mert egy ilyen operáció, ha a legfejlettebb technológiával történik, és egy tapasztalt ortopéd sebész végzi, több milliós tétel, ami szinte minden részletet magába foglal. Első ránézésre úgy tűnhet, hogy a csípőprotézis műtét árak elszálltak, de ha közelebbről megvizsgáljuk, azonnal láthatjuk, hogy a szolgáltatás minősége és a műtét kedvező prognózisa mögött hatalmas apparátus, felkészültség és egyénre szabott orvostechnológiai vívmányok lakoznak.

Mit tartalmaz a csípőprotézis beültetés ára? Tartalmazza többek között a sebészi altatóorvos és műtői szakdolgozók díját, az ügyeletes altatóorvos, az osztályos orvos, nővérek díját és a műtét előtt szükséges konzílium díját is. A betegnek kiválasztott prémiumminőségű implantátumok, egyénre szabott eszközök és a sebész egyéb felszerelése is beletartozik a végső árba.

A kórházi ellátásnak is van díja, ahogy a gyógyszereknek is. A kórházi ellátás során a páciens teljes ellátást kap, amelyben az ételallergiákat és érzékenységeket is figyelembe vesszük. A műtétet követően kontroll vizsgálatokra is sor kerül, a műtét alatt pedig akár vérkészítményekre is szükség lehet.

A csípőprotézis műtét árak nem tartalmazzák a műtét előtti vizsgálatok díját és az orvosi szempontból indokolt hosszabb kórházi tartózkodás költségeit. A legfejlettebb technológiával végzett csípőprotézis beültetések ára 2 millió Forintnál kezdődik és még számos tényező befolyásolhatja.

Függ attól, hogy izomátvágás nélküli, ún. elülső feltárásból végzett műtétről van-e szó, vagy ez kiegészül a mozgásanalízis alapján történő, 4D műtéti tervezéssel is. Ezen technikák lehetővé teszik, hogy a páciensek teljes mértékben egyénre szabott megoldást kapjanak a csípőproblémájukra és teljesebb, mozgékonyabb életet éljenek a műtéti technika miatt lerövidült rehabilitációs időszak után.

Az érintettek már a rehabilitáció során is végezhetnek normál tevékenységeket. Nincs szükség a hagyományos csípőprotézis operáció utáni korlátozásokra sem. Kevesebb fájdalom, pontosabb eredmény, fájdalom- és panaszmentes élet. Ezt takarják a csípőprotézis műtét árak.