Trovet

Minőségi Trovet állateledelek

Háziállatainak csak a legjobb és minden szempontból minőségi termékeket szeretné megvásárolni? A kutya- és macskaeledelek gyártásának hosszú távú ismerete révén, a Trovet magas színvonalú termékeket biztosít. Ez a tudás mind a jelenlegi termékek relevanciájának megőrzésére, mind az új és innovatív tápok létrehozására szolgál.

A Trovet termékcsalád a kutyák és macskák teljes étrendjének legszélesebb skáláját kínálja, ami a kölyök és felnőtt kutyák, macskák táplálékát is tartalmazza, továbbá funkcionális nyalánkságokat és takarmány-adalékanyagokat is. A jól ismert holland cég a kedvenceknek olyan termékskálát javasol, ami lehetővé teszi a kiegyensúlyozott táplálkozást.

A termékcsaládok mindegyike a modern, legújabb technológiák alapján kerül kialakításra. A Trovet állateledelek fő előnye a tápláló és természetes összetételük. A kutyáknak kifejlesztett ételek szerkezetében olyan hasznos nyomelemek és vitaminok is megtalálhatóak, mint a Ca, F, Na, K, Zn, Se, valamint réz, jód, szelén, A, D3, C, E-vitamin.