márvány bevonatos serpenyő

Miért olyan kedvelt a márvány bevonatos serpenyő?

Aki szeret sütni mindenféle finomságot a serpenyőben, az garantáltan örülni fog egy olyan modellnek, aminek a borítása nem teflonos, hanem márványos. A márvány bevonatos serpenyő ugyanis egyenletesen melegszik fel és adja át a hőt, így ragu főzésre is remek megoldás, vagy olyan mártások elkészítésére, amelyeknél fontos, hogy ne égjenek oda egy oldalról sem.

A tapadásmentes bevonat könnyen mosható, de óvakodni kell a savas szerektől, csupán általános mosogatószerrel, esetleg krémállagú súrolópasztával tisztítható. A márvány bevonatos serpenyő hosszú életű, de természetesen ehhez az előírás szerinti használat is szükséges.

A webáruházunkban lévő márvány bevonatos serpenyő mindegyike ergonomikus kialakítású, a nyele könnyedén fogható.Most vonzó áron vásárolhat saját magának, esetleg szeretteinek ajándékba.

A teflonos és kőbevonatú serpenyőink is kiválóak, ezekből is válogathat. A steak kedvelőinek pedig a grill vagy szeletsütő serpenyőket javasoljuk. Némelyik modell fedővel és levehető nyéllel kapható, így a sütőben is könnyedén alkalmazható tepsi helyett.