mellplasztika orvos

Mellplasztika – Melyik orvost és milyen szempontok alapján?

A kifogástalan alkat minden nő álma, azonban csak keveseknek adja ezt meg az anyatermészet. Így nem meglepő, hogy egyre több hölgy keres fel a plasztikai sebészt, például mellplasztikai műtét elvégzése érdekében, de azért jól kell választani! Ez a tapasztalt mellplasztika orvos már majd 30 éve foglalkozik plasztikai sebészettel. Dr. Falus György nagy tapasztalattal rendelkezik, pályája kezdetén kipróbálta a kórházi és a magánpraxist egyaránt. Az esztétikai beavatkozásokat jelenleg egy megújult magánvállalkozásban végzi, a helyreállító műtéteket pedig kórházi keretek között.

Kollégáival együtt az a közös céljuk, hogy maximális szakmai és emberi hozzáállással valósítsák meg a fiatalodni és szépülni vágyó páciensek elképzeléseit. A doktor úr a legnagyobb tapasztalatot a mellplasztika területén szerezte. Ebbe a kategóriába tartozik a mellnagyobbítás, mellkisebbítés, mellfelvarrás. Ugyanakkor, az arc- és hasplasztika területén is megvan a szakember nagy tapasztalata.

A mellplasztika során minden beavatkozásnál igyekszik a páciens figyelmét a természetes arányokra felhívni. Ugyanis nagyon fontos, hogy a beültetett implantátum harmonikusan illeszkedjen az adott testalkathoz. A kisebb mellű nőknek az alma alakú implantátum ajánlott, a csepp formájú viszont a megereszkedett vagy nagyobb mellű hölgyeknek javasolt. A szakember minden esetben segít kiválasztani a leginkább megfelelő implantátumot, hiszen egy nem szakmabeli nyilvánvalóan nem tudja eldönteni, hogy melyik lenne ideális.

Továbbá, dr. Falus György fontosnak tartja a legújabb eljárások, anyagok megismerését, valamint alkalmazását, ezért rendszeresen részt vesz magyarországi és külföldi továbbképzéseken, kongresszusokon, workshopokon. Megismeri a legújabb technikákat és a praxisában is alkalmazza az újdonságokat. Minden esetben a legkorszerűbb műtéti beavatkozásokat, implantátumokat és modern alapanyagokat használja. A plasztikai sebészhez könnyen lehet időpontot kérni a drfalus.hu weboldalon megtalálható elérhetőségeken keresztül.