kreatin

Kreatinnal a természetes izomnövelésért

A testépítőknek nemcsak proteinben gazdag étrendre van szükségük, hanem izom- és teljesítménynövelő táplálékkiegészítőkre is. A body building világában senkinek nem idegen a kreatin szó. Ez a teljesen természetes anyag ugyanis már évtizedek óta jelesre vizsgázik, mind a hobbi, mind pedig a profi testépítőknél.

Verhetetlen a sejtek energiaellátásában, az izomrostok energetizálásában és a tömegnövelésben. A fizikai teljesítmény fokozásában szintén élen jár, ezért nem is hiányozhat azok polcairól, akik ezt a sportot választják. A kreatin okos használatával meggyorsítható a testtömeg és a teljesítmény növelésének folyamata egyaránt. Ha pedig igazán jó minőségű, tiszta változatot szeretnénk ebből találni, akkor nincs más dolgunk, mint a Nutriversum kreatinját keresni.

Ez megtalálható praktikus kiszerelésben a niyodo.hu webáruházban, verhetetlen áron. Nem tartalmaz semmilyen allergént, ízmentes, ezért kortól és nemtől függetlenül bárki fogyaszthatja. A webshopban egyéb kiváló gyártók termékei is elérhetőek.