babaház

Kétemeletes luxus babaház

Egyes játékok képesek végigkísérni a kisgyermekek jó néhány évét és elszórakoztatni, fejleszteni őket. Ilyen lehet a kétemeletes babaház is, ami lifttel, sőt, még csigalépcsővel is fel van szerelve. A játékot alapvetően 3 éves kortól ajánlják a gyártók, azonban a maximum korosztály nincs megjelölve.

Ez feltehetően arra utalhat, hogy még a nagyobb gyermekeknek is hamar a kedvencévé válik majd ez a remek ház. A játék anyaga fa, így garantáltan több évtizedekig is a szolgálatunkban áll majd, a masszív szerkezetének köszönhetően. A babaházban tulajdonképpen a földszint, az emelet és a fenti tetőtér különül el egymástól. Legalul megtalálható egy konyha, ahonnan a lift indul, illetve egy fürdőszoba. A felvonó segítségével juthatunk fel az 1. emeletre, ahol egy hálószoba tárul a szemeink elé.

Innen nyílik egy csigalépcsős feljáró is, ami a terasszal ellátott tetőtérbe visz fel. Ez a kétszintes babaház garantáltan minden kislány álma. Biztosak lehetünk benne, hogy egy életre szóló emlékké válik majd minden játékkal eltöltött perc.