kert tervezés

Kert tervezés a trendeknek megfelelően

A zöldterület elrendezésének és kialakításának összhangban kell lennie az aktuális trendekkel. Mit kövessen tehát a kert tervezés 2022-ben? Mindenekelőtt az egyszerűséget és a természetességet. A növények kiválasztásakor figyelembe kell venni az év során változó színeket. Ennek köszönhetően, a tér nemcsak tavasszal és nyáron lesz szemet gyönyörködtető. Jó ötletnek bizonyulhatnak például azok az évelő növények, valamint a cserjék és fák, amelyek minden évszakban változtatják a színüket.

Idén a kert tervezésben a gyümölcsfák is újra népszerűek, mert a hasznos jelleget ötvözik a divattal. Ne feledkezzünk meg a virágokról és a formás növényekről sem, amelyek többek között ideálisak a kerti utak jelölésére! Azok pedig, akik szeretnek a friss levegőn pihenni, mindenképpen gondoskodjanak egy pavilonról. A megfelelő arányok betartásával, a meglévő környezeti adottságok kihasználásával és az ideális kerti elemek használatával olyan kompozíciókat érünk el a kert tervezésében, amelyek az egyszerűségükkel és a kifejező erejükkel nagy hatást keltenek.

Kert tervezés ár rejtett költségek nélkül

A zöldterületek a környezet nagyon fontos elemei, amelyekhez mindenkinek hozzáférést kell biztosítani. Javítják a levegő minőségét és pozitív hatással vannak az emberi közérzetre. Ebből a felfogásból kiindulva, a kert tervezés ár mindenkinek megfizethető kell legyen. A kert egy privát zöld terület, ami ha jól van kialakítva, a lakótér kibővítéseként is szolgálhat és egy kis természetet vihet az életünkbe. Hisszük, hogy az udvarnak nem kell unalmasnak és kiszámíthatónak lennie. Egyszerre lehet modern és könnyen karbantartható. Ezt pedig a kert tervezés áraink is követik.

Tudjuk, hogy a tervezési munka során fontos a kommunikáció a befektetővel. Ezért az első találkozás alkalmával egy hosszabb beszélgetést folytatunk vele, ahol meghatározzuk az elképzelt kert jellegét, hogy az modern vagy romantikus és idilli legyen. Helyszíni szemlét is tartunk, ahol megismerjük az uralkodó viszonyokat, ellenőrizzük a talajtípust, elvégezzük a vonatkozó elemzéseket, majd kiszámítjuk a kert tervezés árat.