karácsonyi ajándék ötletek

Kedves és jópofa karácsonyi ajándék ötletek

Minél találékonyabb és praktikusabb ajándéktárgyakat szeretünk átnyújtani egy ünnep, mint például karácsony alkalmával, csak elég nehéz kitalálni, hogy mi legyen az. Igazán aranyos karácsonyi ajándék ötletek lelhetőek fel a crazyshop.hu weboldalon, amelyek között biztosan ott vannak azok a tárgyak, amelyek ideálisak lesznek egy-egy családtagunknak vagy barátunknak.

Olyan hölgynek vagy lánynak, aki gyakran készíti el magának a szépséges manikűrt, optimális választás lehet a készleten szereplő Maki körömszárító. Ez egy olyan majom, amelyik képes szárazra fújni a frissen festett körmöket. Egyszerűen csak meg kell nyomni az előtte lévő tálkán a felszolgált banánokat, máris akcióba lép és teljes tüdőből fújni kezdi a körmöket.

Lám-lám, a majom is lehet haszonállat a maga sajátos módján! Persze, ennek a működtetéséhez szükség van 2 darab AAA elemre is. Az elemeket külön kell beszerezni, a csomag nem tartalmazza. De ezzel még nem ért véget a karácsonyi ajándék ötletek arzenálja, ha mindet megnézné, akkor keresse a webáruházat!