gardróbszekrény

Így segít a gardróbszekrény

Egy lakásban minden ruhadarabnak megvan a saját helye. Amikor ezt sehogy nem tudjuk elérni, akkor a gardróbszekrény lesz az egyetlen lehetőségünk, ha nem akarunk felesleges felhalmozni nadrágokat vagy pulcsikat. Biztosan velünk is megesett már, hogy a pólók és az ágyneműk már nem férnek be sehová és gyakran kezdünk egymáson tárolni dolgokat, ami csak még több vasalást fog szülni, plusz a rendezetlenség szintén zavaró tényező lesz a lakásban.

A gardróbszekrény azonban igen kreatív eszköz, mivel minden négyzetméterét ki lehet használni. Vannak benne különböző méretű fiókok, polcok, akasztók, ráadásul általában saját igényeink szerint alakíthatjuk. Például, ha valakinek rengeteg pólója van, akkor nem biztos, hogy mindet fel akarja akasztani és inkább a hajtogatás mellett dönt. Ilyenkor választhat magának egy külön polcot, ahová az összest teszi. Ezzel szemben, az ingek és blúzok már kerülhetnek a fogasra, a polc felett lógva senkit sem fognak zavarni. A fiókok tökéletes megoldásként szolgálnak a fehérnemű és más, kisebb ruhadarabok tárolására, hiszen kategóriánként is csoportosítani lehet.

Jó, ha minden gardróbszekrényben van egy hosszabb rész, ahová a ruhákat és kabátokat tudjuk lógatni úgy, hogy ne érjen le az aljuk. Ezáltal nem gyűrődnek össze és sokkal könnyebben ki tudjuk venni, amikor használjuk. Ha úgy érezzük, hogy a gardróbszekrényünk is tele van, akkor nézzük át a ruháinkat! Nem muszáj azonnal a kukához menni, elég, ha bár darabot bedobozolunk, mert később még jól jöhet.